heerlijk prentenboek 'de duif die niet kon duiken'

heerlijk prentenboek 'de duif die niet kon duiken'

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ18786

Het is de dag van het afduiken. De jonge duiven zitten in de dakgoot en duiken een na een naar beneden. Ze moeten naast de tafels landen en een...

17,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Het is de dag van het afduiken. De jonge duiven zitten in de dakgoot en duiken een na een naar beneden. Ze moeten naast de tafels landen en een kruimel oppikken. Op de geveltribune zitten de vaderdoffers en moederduiven toe te kijken. En 's avonds is er een groot feest. Maar niet voor Telemark! Hij heeft nog nooit een goede duikvlucht gemaakt. Met een bang hartje wacht hij zijn beurt af. Hij krijgt vast en zeker een nul! Of toch niet?

Een grappig verhaal met duiven in de hoofdrol, met herkenbare problemen voor kinderen. Debuut van een beloftevolle illustrator. Voor kleine boekenwormen vanaf 5 jaar.

Auteur: Edward van de Vendel en Alain Verster.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23.533.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.