NULL

heerlijk prentenboek 'het smulparadijs'

Staat: Nieuw product

Abimo Uitgeverij

KZ16145

Mama dient de borden op. ‘We eten wortels en aardappels met gebakken vis’, zegt ze.‘Ik lust dit niet!’ zeurt Lise. ‘Die vis lijkt op blubber’,...

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Mama dient de borden op. ‘We eten wortels en aardappels met gebakken vis’, zegt ze.‘Ik lust dit niet!’ zeurt Lise. ‘Die vis lijkt op blubber’, zegt Hannah.En Dotje? Die eet ook niet. De borden geraken maar niet leeg.Elke dag gaat het zo. Mama wil graag dat de meisjes eten.Maar vandaag is er iets mis met haar geduld. Het is helemaal op!Dan haalt ze haar toverkracht boven.

Dit boek gaat over genieten van lekker eten en van meer dan zoetigheid alleen.Gaandeweg en met een beetje toverkracht af en toe leren kinderen ook een gezonde hap waarderen. Voor groot en klein een zeer herkenbaar verhaal.

Auteur: Annick Beyers & Lucy Elliott
ISBN 9789059327825
AVI-niveau:M4 (oude AVI 5)


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23.727.600.35
Abimo Uitgeverij werd opgericht in 1993 en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende uitgeverijen in Vlaanderen.Jaarlijks verschijnen er bij de uitgeverij zo'n 120-tal titels. Abimo is op jeugdboekenvlak de vierde uitgeverij in Vlaanderen. Gerenommeerde auteurs, zoals Dirk Bracke, Marc De Bel, Karel Verleyen, Guy Didelez, Bavo Dhooge ... publiceren bij Abimo. Leesplezier staat voorop!