heerlijk prentenboek 'Koning varken'

heerlijk prentenboek 'Koning varken'

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ24102

Er was eens een koning die dol was op varkensvlees. Alles aan een varken vond de koning even lekker, van de roze oren tot het puntje...

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Er was eens een koning die dol was op varkensvlees. Alles aan een varken vond de koning even lekker, van de roze oren tot het puntje van de krulstaart n alles ertussenin.
De koningin vindt het maar niks dat haar man zoveel varkens eet. Ze waarschuwt:
‘Als je niet uitkijkt, ga je nog op een varken lijken.' ‘Leuk toch,' antwoordde de koning. ‘Hangt mijn staartje eindelijk aan de goeie kant en zit er nog een mooie krul in ook.'


De koninklijke varkens vinden het een eer om voor de koning te sterven - tot een van de varkens, een biggetje nog, besluit zich niet te schikken in zijn lot. Op een wel heel bijzondere manier weet hij te ontsnappen.

Eind goed, al goed? Dat is de vraag. Want het verhaal heeft een staartje (zonder krul)...

Auteur: Koos Meinderts
Illustraties: Stern Nijland
Pagina's: 36
ISBN: 9789047705086

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurKoos Meinderts
IllustratorStern Nijland
Genrefictie
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
253300.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.