composition murale \'New York City\'

heerlijk urban mural 'new york city'

Staat: Nieuw product

Room Seven

KZ16041

Travel Memories van Room Seven (22)

Verre reizen, leuke souvenirs en romantische zonsondergangen waren de inspiratie tot een prachtige nieuwe collectie behangpapier 'Travel...

DIT PRODUCT IS OP BESTELLING EN HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD.

398,00 €

Add to my wishlist

Verre reizen, leuke souvenirs en romantische zonsondergangen waren de inspiratie tot een prachtige nieuwe collectie behangpapier 'Travel Memories' van Room Seven. Het behang is gemaakt in samenwerking met het Spaanse Coordonné, fabrikant en distributeur van exclusief behang en stoffen.
Nooit meer een saaie witte muur met deze super mooie mural 'new york city' met retro skyline van New York. Perfect om een accentmuur te maken in de kinderkamer. Leuke tip: Match de mural met de andere spulletjes uit de Room Seven collectie voor een optimale look. In totaal is de mural 372cm breed en 270cm lang. Heb je een grotere of kleinere muur en wil je een op maat gemaakte mural? Contacteer ons dan hier voor een offerte.

Opgelet: De mural kan niet worden geretourneerd omwille van de aard van het product. De mural is enkel te verkrijgen op bestelling en heeft een levertijd van minimaal 3 weken.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
37227001
Room Seven - Room Seven is een Nederlands bedrijf, opgericht door Brecht Olsthoorn. Ze is de dochter van de oprichters van Oilily en maakt nu zelf kinderkleding. Ze combineert in haar spulletjes perfecte kwaliteit met hedendaagse flair. De collectie bestaat uit zachte kleurtjes, lichte stoffen en aparte designs. Room Seven zorgt ervoor dat uw kind zo lang mogelijk van zijn mooie spulletjes kan genieten!
Collectie Travel Memories van Room Seven
Inspiratie en thema's