Heerlijk wikkelvestje - polly

Staat: Nieuw product

Mundo melocotón

Polly, the organic collection (12)

Je kleintje aankleden, kleertjes kiezen, mixen en matchen. Kan je er ook niet genoeg van krijgen?

Wij ook niet ;-) Laat je kleine baby stralen in dit stijlvolle wikkelvest van Mundo Melocotón, gemaakt uit puur organisch katoen. Een prachtig stuk uit de nieuwste Polly-collectie van dit fijne Belgische merk.

22,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2883

CollectiePolly
TypeWikkelvestjes
KleurMuntgroen

Stijlvol wikkelvestje van Mundo Melocotón, een echte baby-essential van Belgische topkwaliteit! Het komt uit hun organische Polly-collectie en is gemaakt van organisch interlock katoen. Interlock is een erg zachte en soepele stof. Het is een gebreid katoen, ook wel dubbele jersey genoemd, omdat 2 lagen over elkaar gelegd worden. De stof is dikker, steviger en van hogere kwaliteit als gewoon standaard katoen.

Afmetingen: verkrijgbaar in verschillende maatjes.

Materiaal: 100 % organisch interlock katoen

Mundo Melocotón is een Belgisch merk vol stijlvolle basics in prachtige kleuren, gemaakt in soepele stoffen van topkwaliteit en met een hoog knuffelgehalte waar baby's en peuters (maar ook hun ouders) instant blij van worden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.260.010.170.061
mundo melocotón - is jong en nieuw, opgericht met héél veel zin en energie, en maakt veilige en oerdegelijke artikelen die tot de verbeelding spreken van baby's, kinderen en ouders.
Collectie Polly, the organic collection
Inspiratie en stories