Flamingo servetten (large)

Heerlijke Flamingo servetten (large)

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR104

Mogen deze Meri Meri flamingo's naar jouw feestje komen?

Ze zijn leuke gasten want hun felle kleuren en gouden details maken hen perfecte sfeermakers en een uitstekende aanwinst voor jouw feesttafel. De flamingo-servetten zijn afgewerkt met hippe goudfolie en een unieke golvende rand.

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 169804

CollectieFlamingos
TypeServetten
KleurRoze

Flamingo feestservetten van Meri Meri. In elk pak zitten 16 servetten met fluo-print, details in goudfolie en golvende rand. Maak je flamingo-feestje compleet en ga voor een heus thema door ook de kleine en grote papieren bordjes en de bekers met dezelfde leuke print op je feest uit te nodigen.

Afmetingen; 16,5 x 16,5 cm (open gevouwen 33 x 33 cm)

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.170.170.020.08
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...