Heerlijke geschenkset - De Vijver

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR020

Kwaak, kwaak, blub, blub ... de Hevea Vijverset is onweerstaanbaar leuk voor baby's en grotere kinderen. Alledrie de diertjes zijn helemaal gemaakt uit puur en natuurlijk rubber zonder toevoeging van schadelijke stoffen.

Voor heerlijk en gezond badplezier, elke dag weer!

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf de geboorte

De te gekke Hevea Geschenkset Vijver bestaat uit een badeendje, kikker en vis, gemaakt uit 100% natuurlijk rubber. In tegenstelling tot vele andere badspeeltjes hebben deze speeltjes geen gaatjes onderaan zodat schimmel en bacteriën aan de binnenzijde geen kans krijgen. De ecologische badspeeltjes zijn zacht, leuk om aan te raken, flexibel en passen perfect in kleine handjes.

Deze set gaat jarenlang mee en blijft altijd even leuk. Hij is ook stijlvol verpakt, dit maakt het een ideaal kraamgeschenkje voor zowel jongens als meisjes. Niet alleen het rubber dat Hevea gebruikt is afkomstig van een milieuvriendelijke plantage, ook het papier dat gebruikt wordt voor de verpakkingen komt van een FSC-gecertificeerde plantage en is volledig recycleerbaar.

Materiaal: 100% duurzaam geproduceerd natuurlijk rubber - niet gekleurd, enkel de natuurlijke kleur van het rubber - vrij van PVC, BPA, fhalaten, plastiek en petroleum.

Afmetingen: Eend 8 cm hoog - Vis 7 cm hoog - kikker 5 cm hoog

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.12
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!