Heerlijke handdoek Luna Biscuit - 50x100 cm

Staat: Nieuw product

La Cerise sur le Gâteau

CSG011

Hou je van zingen onder de douche? Wij ook! En na het concert kan je je heerlijk afdrogen met de handdoeken van La Cerise sur le Gâteau. Ze zijn heerlijk dik en absorberen fantastisch. Bovendien staan ze erg mooi in elke stijlvolle badkamer, je hoeft enkel nog jouw favoriete tint te kiezen en klaar is kees.

19,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3700835012823

Formaten50 x 100 cm
TypeBadhanddoeken
KleurLichtroze

Heerlijk, stijlvolle handdoek Luna Biscuit met fringes. Altijd gemaakt van 100% katoen met een gewicht van 360 gram/m2, met twee verschillende kanten: één super zachte met een geweven patroon en één meer fluffy kant uit extra absorberende stof. De Biscuit kleur draagt het Okeo-Tex label, dit garandeert dat het eindproduct geen schadelijke stoffen bevat. De handdoeken van La Cerise sur le Gâteau worden stuk voor stuk gekleurd in Portugal.

Afmetingen: 50 x 100 cm

Materiaal: 100% katoen met Okeo-tex label.

Wasadvies: mag gewassen worden op 40°C

Gemaakt in Portugal met Luna, ontdek er alles over in onderstaand filmpje:

La Cerise sur le Gâteau zegt het zelf: dit is echt de kers op de taart om de kinderkamer af te maken of stijlvol op stap te gaan met je kapoentje. Een collectie vol prachtige stoffen, speelse polka dots en neon details. Anne Hubert, de ontwerper achter la Cerise sur le Gâteau, geeft een leuke twist voor alles wat je nodig hebt met een kleintje in huis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
325180.19
  • Door Anouk A.
  •  de 14/05/2019
vrij klein
La Cerise sur le Gâteau - Prachtige accessoire-collectie vol geweldige, zachte kleurtjes en subtiele prints. Ontworpen in Frankrijk en met kennis van zaken lokaal geproduceerd in Portugal. La Cerise sur le Gâteau zegt het zelf: dit is echt de kers op de taart, een leuke twist voor alles wat je nodig hebt met een kleintje in huis. Prachtig om de kinderkamer af te maken of stijlvol op stap te gaan met je kapoenen: het knappe textiel vol speelse polka dots en neon details zijn een streling voor het oog. Hun producten sprankelen en zijn van uitstekende kwaliteit, Anne Hubert is de ontwerper achter la Cerise sur le Gâteau en maakt de prachtige stoffen nog mooier met haar frisse designs.