heerlijke hangmat 'Stripe Black'

heerlijke hangmat 'Stripe Black'*

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ26836

Wat is er leuker dan lekker luieren in een hangmat?! Heerlijk toch! De hangmat van Bloomingville is de ideale partner om een boek te lezen, weg...

89,00 €

Add to my wishlist

Wat is er leuker dan lekker luieren in een hangmat?! Heerlijk toch! De hangmat van Bloomingville is de ideale partner om een boek te lezen, weg te dromen of gewoon te relaxen. De mix van een trendy zwart-wit streepjespatroon met rustiek hout maakkt de hangmat helemaal leuk! Geschikt voor een maximum gewicht van 100kg. Afmetingen: 100x200 cm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20010002.125
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :40801776