Heerlijke houten muzikale blokken uit de zee

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ40863

Vilac & Ingela P. Arrhenius (12)

De Zweedse illustratrice Ingela P. Arrhenius maakt van deze leuke muzikale blokken te gekke zeewezens, allemaal in haar eigen retro stijl met prachtige kleuren.

26,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7718

CollectieVilac Premier âge
TypeBlokken
Leeftijdvanaf 18 maanden

Breng jij al die zeedieren wat ritme bij? Stapelen en spelen wordt nog leuker als je de nautische blokken ook nog eens geluid kan laten maken. Deze muzikale set bevat 11 houten blokken, allemaal prachtig uitgewerkt. Shaken maar!

Geschikt voor mini kapiteintjes vanaf 18 maanden.
Materiaal: hout.
Afmetingen blokken: 4 of 8 x 4 x 4 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19.519.54.50.66
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/12/2020
Uren amusement
  • Door Anonymous A.
  •  de 04/02/2019
Goed voor 1 jaar oud kind.
  • Door Anonymous A.
  •  de 06/02/2018
Mooi ontwerp, goede kwaliteit
  • Door Anonymous A.
  •  de 15/01/2018
Mooie, degelijk blokken met leuke geluidseffecten.
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!
Collectie Vilac & Ingela P. Arrhenius
Inspiratie en stories