Heerlijke Ian bijtring - Multi mix

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD1436

Stijlvol spelen met Liewood (75)

Aan deze bijring hangen 4 schattige diertjes, herken jij ze allemaal?

Dit Liewood bijtspeeltje heeft verschillende vormen en reliëf dat aangenaam  is om op te bijten tijdens het doorkomen van tandjes. Deze knagende en vervelende pijn wordt zo sneller verlicht.

 

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12935 9504

CollectieIan
TypeBijtspeeltje
KleurMeerkleurig

Schattige silicone bijtring met Liewood diertjes Ian Multi mix van Liewood. Dit bijtspeelgoed voor baby's is gemaakt uit 100% silicone, een zacht materiaal dat makkelijk proper te maken is en volledig veilig is voor kleine bijters om mee te spelen, op te kauwen en in het mondje te steken.

Materiaal: 100% silicone - BPA vrij - CE label
Afmetingen: 17 cm x 1 cm
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek en milde zeep

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.1
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories