Allerkleinsten: shampoo - Sprankelend Plezier - 355 ml

Heerlijke Little Ones Shampoo - Sprankelend Plezier - 355 ml

Staat: Nieuw product

Attitude

BA190

Sprankelend plezier en frisse propere haartjes. Wij zijn helemaal weg van deze heerlijke shampoo voor kindjes. Vrij van schadelijke stoffen en vol natuurlijke ingrediënten.

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieLittle Ones / Baby Leaves
TypeShampoos

Hou de haartjes van je kapoen proper met deze 2 in 1 Shampoo & Conditioner uit de Little Ones collectie van Attitude. Deze kindershampoo is een ecologisch product dat niet op dieren getest is. Hun lichamen absorberen alles waar ze mee in aanraking komen, was je kindjes daarom met natuurlijke ingrediënten die geen gevaar voor hun lichaam vormen

Inhoud: 300 ml

Samenstelling: Water, Sodium coco-sulfate, Decyl glucoside, Sodium cocoyl glutamate, Glycerin, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, Sodium chloride, Dicaprylyl ether, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Fragrance, Citric acid, Hydrolyzed wheat protein.

____

De Attitude Little Ones is een lijn met verschillende verzorgingsproducten speciaal voor jonge kindjes en hun ouders, eigenlijk voor heel het gezin. De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, vrij van schadelijke of giftige stoffen. Helpt mee aan een gezond bestaan van jouw schattebout!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.190.050
Attitude - We worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos, billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers. Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.