Ma Corolle jumpsuit Panda Party

Heerlijke Ma Corolle jumpsuit - Panda Party

Staat: Nieuw product

Corolle

COR095

Ook zo gek op jumpsuits tijdens de zomer? Kies dan ook voor je Ma Corolle-pop voor deze hippe outfit vol gekke panda's. Super handig om met één kledingsstuk een hele nieuwe look te maken. Je trekt hem makkelijk aan en uit en bent met dit poppenoutfitje ineens gesteld en klaar voor een superleuke zonnige dag.

13,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FPK87

Jumpsuit Panda Party van Ma Corolle met velcro-sluiting. Ma Corolle zijn poppen die kinderen zelf kunnen personaliseren, naar hun eigen smaak en voorkeuren. Er zijn genoeg leuke poppenaccessoires waar je uit kunt kiezen, zoals deze zomerse outfit. Ma Corolle-poppen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Opgelet: deze jumpsuit is gemaakt voor de Ma Corolle pop van 36 cm - de pop is apart verkrijgbaar - haarlint niet inbegrepen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.