Heerlijke muslin bandana - Waves girls *

Heerlijke muslin bandana - Waves girls *

Staat: Nieuw product

Lässig

KZ27879

Verrukkelijke bandana met 'waves'-print om de outfit van je kindje nog hipper te maken. Bovendien kan de bandana ook dienen als kleine slab, mooi...

5,95 €

3,87 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LMCBA156

KleurRoze
Collectie4 babies & kids
TypeSlabbetjes
Verrukkelijke bandana met 'waves'-print om de outfit van je kindje nog hipper te maken. Bovendien kan de bandana ook dienen als kleine slab, mooi en functioneel dus!
Gemaakt uit 100% 3-laags muslin katoen dat aangenaam en zacht aanvoelt. De bandana sluit met twee drukknopen. Wassen op 60°C.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
381900.13
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.