balançoire pour bébé 'cheval'

heerlijke paard babyschommel

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19459

Met dit schattige hobbelpaard kunnen de allerkleinsten vol enthousiasme op en neer schommelen. Het zitvlak kan door verstelbare riemen aan de...

139,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Met dit schattige hobbelpaard kunnen de allerkleinsten vol enthousiasme op en neer schommelen. Het zitvlak kan door verstelbare riemen aan de lengte van het kind worden aangepast. En dankzij de met klittenband bevestigde en in hoogt verstelbare rugsteun zitten ook grotere kinderen veilig en comfortabel.

Belastbaarheid: 30 kg. Materiaal: polyester. Afwasbaar. Vanaf 10 maanden!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
39.535.5533.26
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :7713