forêt noire avec 6 parts

heerlijke Schwarzwälder kersentaart *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ15135

Deze heerlijk Schwarzwälder kersentaart bestaat uit 6 stoffen taartpunten en is gebakken volgens authentiek recept. Een heerlijk feesttaart met...

17,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Deze heerlijk Schwarzwälder kersentaart bestaat uit 6 stoffen taartpunten en is gebakken volgens authentiek recept. Een heerlijk feesttaart met kersen, slagroom en chocola. De romige bekroning van je feestelijke koffietafel!

Het zacht Haba Biofino speelvoedsel is gemaakt van zacht materialen, vilt en / of velours en ziet er zo echt uit dat de verpakking je kids ervoor waarschuwt dat het toch niet écht om op te eten is!Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.

Leeftijdvanaf 3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.57.3200.133
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :3810