Heerlijke siliconen speelset 6 Kids + 6 Houses + 6 Trees - pastel

Staat: Nieuw product

Dëna

HEB121

Wat kan je allemaal met deze speelset? Heb je even? Deze pastelkleurige set met mannetjes, huisjes, boompjes is gemaakt uit zacht platina silicone - net zoals tutjes - helemaal veilig om op te bijten maar ook mee te gooien, naar te grijpen, mee te puzzelen, mee in bad te nemen en zelf als koekjes mee te bakken.

Ah ja, dit open-ended speelgoed staat ook nog eens mooi op een plank of kast in de kinderkamer. Heerlijk!

49,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 01023P

Siliconen pastel speelset 6 kids + 6 houses + 6 trees van Dëna is super veelzijdig speelgoed zonder regels dat de hand-oog coördinatie en de eerste grijpreflex van je baby stimuleert maar ook lang na de babyfase interessant en leuk blijft.

Deze Dëna speelset bestaat uit 6 poppetjes en 6 huisjes in pastel blauw, groen, geel, lichtpaars, roze en wit  - en kan perfect aangevuld worden met de rest van de Dëna speelsets.

Vrij en ongestructureerd spel is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van je kind Dëna speelgoed is gemaakt van zacht materialen, waardoor kinderen in alle vrijheid kunnen spelen. Ze kunnen erop bijten, ze platdrukken of weggooien zonder enig gevaar. Daarnaast kan je ermee puzzelen, als tekensjabloon, zand- of bakvormpje gebruiken, mee stempelen, bouwen of ander speelgoed bij betrekken. 

Materiaal: platina siliconen - BPA, PVC, ftalaten en latex vrij - voedselveilig
Leeftijd: vanaf 10 maanden
Afmetingen: 30,8 x 4 x 11 cm
Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser - mag in de oven als bakvorm - resistent tegen temperaturen van -60°C tot 220°C

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Dëna is een fantastisch bouwspel voor kids om hun creativiteit en fijne motoriek te ontwikkelen. Met de Dëna-speelgoedpakket kunnen ze kleurrijke figuren opstapelen en fantasievolle verhalen vertellen. Het perfecte speeltje om jouw kinderen op een veilige en speelse manier zich kunnen uitdrukken.