Heerlijke slaapzak organic Spring leaves - TOG 2.5

Staat: Nieuw product

ErgoPouch

organische slaapzak - ergoPouch (26)

De perfect pasvorm, streelzachte stof, stijlvol motiefje ... we hebben een mond vol van deze nieuwe ergoPouch slaapzak. Ideaal om je kleintje een veilig en geborgen gevoel te geven elke keer al het tijd is voor een dutje.

Deze slaapzak zal meteen een vaste waarde worden in het avondritueel en je hopelijk extra goed op weg helpen naar een zalig rustige nachtrust.

77,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : EP-BAGS-SPRLEA25-12-36m

TypeSlaapzakken
PrintsSpring Leaves
KleurRoze
TOG waardeTOG 2.5

De zalige SPRING LEAVES ergoPouch slaapzak heeft een zacht stofje en een fleurig roos wit printje. Er is een slaapzak van elk seizoen en elke kamertemperatuur dankzij de TOG-waardes. En ze zijn helemaal gemaakt uit natuurlijke materialen. Zo kan je kleintje genieten van een optimale temperatuurregeling. Door de slimme stretch insert aan de boven en zijkanten kan je kindje vrij bewegen en comfortabeler slapen in zijn of haar favoriete houding en hoef je je nooit zorgen te maken over weggestampte dekentjes. Er is ook een dubbelzijdige rits voorzien, dit maakt het verschonen lekker makkelijk.

_

Materiaal: natuurlijke vezels - ook alle vullingen.

Maten: (gemeten van schouders tot voetjes): 2 - 12 maanden/ 80 cm - 12 - 36 maanden / 105 cm

TOG waarde: 2,5 = (kamer)temperatuur 16°C - 22°C

Welk soort slaapzak wanneer dragen? Het Australische merk geeft zijn slaapzakken een TOG-waarde. Hoe hoger de waarde, hoe warmer de stof en dus ook het item. Zo bestaat er voor elke (kamer)temperatuur en voor elk seizoen een ideale versie: aangepast aan baby's leeftijd, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk.

_

 

 

Het Australische ergoPouch gaat voluit voor ultiem slaapcomfort voor kinderen, aangepast aan hun leeftijd, het seizoen en de warmte-behoefte. Alles is gemaakt uit 100% natuurlijke materialen zoals Merino wol, bio-katoen en bamboe, van inbakerdoeken over allerlei soorten slaapzakken tot onesies, met ergoPouch is je kleintje (en bijgevolg jijzelf) vertrokken voor een zalige nacht.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.5
ErgoPouch - Er wordt wel eens gezegd dat de  slaapzakken van ergoPouch 'de beste ter wereld' zijn. Alina Sack, een textiel designer uit Australië, bedacht de ideale pasvorm waardoor kindjes veel beter slapen. Per leeftijd heeft een baby andere behoeftes. ErgoPouch heeft dit uitgedacht in een ideaal slaapconcept voor alle leeftijden én voor elk seizoen. Het Australische merk geeft zijn slaapzakken een TOG-waarde. Hoe hoger de waarde, hoe warmer de stof en dus ook de slaapzak. Zo bestaat er voor elke (kamer)temperatuur en seizoen een ideale versie: aangepast aan baby's leeftijd, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk. Alle ergoPouch producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen, bamboe en merino wol.Ook de vulling van de slaapzakken is volledig natuurlijk. Dit is belangrijk want kindjes slapen minder goed in synthetische materialen. Bovendien zitten ergoPouch slaapzakken super fijn door de stretch inserts aan de zij- en bovenkant. Kortom: ergoPouch biedt een eenvoudig, maar uniek concept voor het beste slaapcomfort! Wat wanneer dragen? Raadpleeg de ergoPouch TOG-ratings.
Collectie organische slaapzak - ergoPouch
Inspiratie en stories