Heerlijke sweater Tatoo La Línea - Chili

Staat: Nieuw product

Mundo melocotón

siska x mundomelocotón (37)

Heerlijk sweater om in te wonen ;-) Deze fijne paprikarode trui met subtiele roze streepjes is een heerlijk duurzame musthave om heel het jaar te dragen.

Leuk detail: op de linkse mouw staat een klein rood hartje geborduurd, geïnspireerd op het tattoo van de ontwerpster van deze fijne collab collectie Siska Schoeters.

27,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3285

CollectieSiska x mundo melocotón
TypeTruitjes en sweaters
KleurRood

Zalige trui Tatoo Chili met fijne La Línea streepjes uit de Siska Schoeters ♥ mundo melocotón collectie. Deze sweater is gemaakt van biologische katoen en seaqual katoen, heerlijk zacht en de kleinste maatjes hebben een sluiting rond het nekje met drukknoopjes. Verkrijgbaar in meerdere kleurtjes en makkelijk te combineren met de broekjes, leggings en sweaterjurkjes uit dezelfde collab collectie.

Maten: 62/68 - 74/80 - 86/92 - 98/104

Materiaal: combinatie van biologische katoen en seaqual*

Omdat een streepje altijd een goed idee is, zitten er in de siskaxmundomelocotón collectie enkele nieuwe kleurencombinaties voor de populaire La Línea lijn. Bovendien gingen ze letterlijk in zee met een bijzonder project: Seaqual - Together for a cleaner Ocean - gaat de uitdaging aan tegen Plastic Polution. *Ocean Plastics worden gerecupereerd uit de Middellandse zee om deze te upcyclen tot een nieuwe polyesterdraad. Hun Spaanse textielfabrikant combineerde deze Seaqual draad met Organic Cotton voor een duurzame eindresultaat. Dit zijn dus écht "schone" streepjes!

_

mundo melocotón lanceert in 2019 een exclusieve collab collectie met presentatrice Siska Schoeters. Siska, zelf ook mama, ontwierp samen met Dauwke, ontwerpster van mundo melocotón, een unieke voor jongens en meisjes van 0 tot 8 jaar én voor mama’s! Het is resultaat is een mix van stoere basics - zoals we gewoon zijn van dit Belgisch merk – gecombineerd met speelse en veelzijdige stuks die helemaal van het moment zijn en je zowel tegen het einde van de zomer als tijdens de koudere maanden met trots en plezier kan dragen. Alles kan je perfect met elkaar combineren of aanvullen. Je kan de kleuren sober houden of eens lekker gek doen. Mede-ontwerpster Siska zocht naar stukken die zowel de ouders als kinderen aanspreken: het resultaat is een sympathieke collectie, waar zowel het publiek van mundo melocotón als van Siska aan hun trekken zullen komen. En alles is gemaakt om lekker lang mee te gaan.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
mundo melocotón - is jong en nieuw, opgericht met héél veel zin en energie, en maakt veilige en oerdegelijke artikelen die tot de verbeelding spreken van baby's, kinderen en ouders.
Collectie siska x mundomelocotón
Inspiratie en stories