Heerlijke zachte hamburger met frietjes

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13954

Wil mini mama of papa zichzelf en de poppenfamilie trakteren op een heerlijke hamburger met frietjes? Met 1 magnetisch sesambroodje, 2...

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1475

CollectieWinkeltje, Biofino & accessoires
Leeftijdvanaf 3 jaar
Wil mini mama of papa zichzelf en de poppenfamilie trakteren op een heerlijke hamburger met frietjes? Met 1 magnetisch sesambroodje, 2 hamburgers, 1 plak kaas, 1 slablad, 1 schijf tomaat en 1 portie frietjes maak je een lekkere snack klaar. Het broodje meet 7,5cm.

Het zacht Haba Biofino speelvoedsel is gemaakt van zacht materialen, vilt en / of velours en ziet er zo echt uit dat de verpakking je kids ervoor waarschuwt dat het toch niet écht om op te eten is!
Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.47.620.90.101
  • Door Anonymous A.
  •  de 26/12/2018
Tof speelgoed
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.