Heerlijke Zwaan knuffel Susie

Staat: Nieuw product

Steiff

BER121

Een zwaan die je mag platknuffelen, dat kom je niet elke dag tegen. Susie is een echte prinses. Super zacht met langere pluche als vleugels, een zachte roze bek en haar gouden kroontje geeft haar een extra portie stijl die ze meer dan verdient.

Alle Steiff knuffels zijn heerlijk zacht, afgewerkt tot in de kleinste details en gemaakt uit hoogwaardige materialen. Vriendjes voor het leven dus!

39,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 063954

Susie de zwaan is een sierlijke vogel uit de Soft Cuddly Friends-collectie van Steiff. Met korte en lange pluche, geborduurde details en een gouden kroontje op haar hoofd. Een bijna magisch geschenk idee voor ieder kind.

Afmetingen: 22 cm hoog

Materiaal: buitenkant uit zachte pluche - gevuld met synthetisch materiaal - afgewerkt met een 'button in the wing' uit roestvrij staal

Wasadvies: wasbaar op max 30°C - niet geschikt voor de droogkast

Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van klassieke, wondermooie knuffels. Ze gebruiken een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. en alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen zodat ze geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
720200.13
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.