verkleedjurk Cara

Heksig Verkleedjurk Cara

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Laat dochterlief schitteren op het volgende carnaval of Halloween feestje met dit prachtig heksenjurkje van Souza for Kids! Een rok met 3 lagen tulle, prachtige stoffen en afgewerkt tot in de kleinste details.

Laat de anderen maar bibberen van de schrik!

48,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Om tijdens Halloween goed op te vallen als heks heeft de Cara heksenjurk een ruimvallende tule rok van 3 lagen. Het lijfje bestaat uit velour stretchstof en er is makkelijk een T-shirt onder te dragen. De heksenjurk is erg mooi te combineren met de Cara cape, houd, toverstaf en handschoenen!

De Cara heksenjurk is geschikt voor kinderen van:
- 3-4 jaar met een lichaamslengte van 98-104 cm.
- 5-7 jaar met een lichaamslengte van 110-122 cm.
- 8 tot 10 jaar of met een lichaamslengte van 128 tot 140 cm.


PersonageHeks/Tovenaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.350.030.340.17
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.

product referentie :100533