Heldhaftig prentenboek - Zelda de piraat

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ22595

Alles voor een piratenfeestje! (57)

Op een dag vindt de bemanning van het piratenschip de Lamantijn een mandje op zee. Er zit een meisjesbaby in. De piraten noemen haar Zelda. Zelda blijkt een geboren piraat. Ze groeit uit tot de stoerste van alle piraten. Geen zee gaat haar te hoog. In korte tijd klimt ze op van koksmaatje en scheepsmeisje tot eerste stuurvrouw en kapitein. De bemanning van de Lamantijn kan haar niets weigeren. Maar Zelda mist iets. Een moeder?

14,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurPieter van Oudheusden
IllustratorMerel Eyckerman
GenrePrentenboek
ThemaAvontuur

Het heldhaftige prentenboek Zelda de piraat is een heerlijk verhaal waarin vrolijk de draak wordt gestoken met verwachtingen en rollenpatronen. Een grappig piratenboek voor zowel jongens als meisjes.

Auteur: Pieter van Oudheusden
Illustrator: Merel Eyckerman
Leeftijd: +4 jaar
Pagina's: 48
ISBN: 9789058389480

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
252500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.
Collectie Alles voor een piratenfeestje!
Inspiratie en stories