hemelsblauw gordijn 'Lina iode'

hemelsblauw gordijn 'Lina iode'

Staat: Nieuw product

La Cerise sur le Gâteau

KZ32122

Stijl je kamer met dit luxueuse gordijn, gemaakt uit een mengeling van het fijnste linnen en mooiste katoen. Je kan dit gordijn op 2 manieren...

89,00 €

Add to my wishlist

Stijl je kamer met dit luxueuse gordijn, gemaakt uit een mengeling van het fijnste linnen en mooiste katoen. Je kan dit gordijn op 2 manieren ophangen: met clipjes (niet bijgeleverd) of door de tunnel aan de bovenkant kan je de gordijnen direct aan een gordijnroede hangen. Een gouden geborduurde stip maakt het plaatje helemaal af!
Dit overgordijn is dikker dan een vitrage, maar werkt niet verduisterend.

Materiaal: 55% linnen/45% katoen, met gouden broderie.
Onderhoud: wasbaar in de machine op 30°C.
Formaat : 140 x 280 cm. Made in Portugal.


SamenstellingenKatoen
KleurBlauw
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14028000.75
La Cerise sur le Gâteau - Prachtige accessoire-collectie vol geweldige, zachte kleurtjes en subtiele prints. Ontworpen in Frankrijk en met kennis van zaken lokaal geproduceerd in Portugal. La Cerise sur le Gâteau zegt het zelf: dit is echt de kers op de taart, een leuke twist voor alles wat je nodig hebt met een kleintje in huis. Prachtig om de kinderkamer af te maken of stijlvol op stap te gaan met je kapoenen: het knappe textiel vol speelse polka dots en neon details zijn een streling voor het oog. Hun producten sprankelen en zijn van uitstekende kwaliteit, Anne Hubert is de ontwerper achter la Cerise sur le Gâteau en maakt de prachtige stoffen nog mooier met haar frisse designs.