peau d'agneau bleue 'Mongolian'

hemelsblauwe 'Mongolian' lamsvacht*

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ23434

Met de Mongolian lamsvacht van Bloomingville breng je een persoonlijk touch in de kamer. Het hemelsblauw vel is niet alleen übertrendy,...

249,00 €

99,60 €

Zet op mijn verlanglijstje

Met de Mongolian lamsvacht van Bloomingville breng je een persoonlijk touch in de kamer. Het hemelsblauw vel is niet alleen übertrendy, maar ook ultrazacht! Heerlijk op de stoel, bank of als mini tapijtje. Lekker warm aan de voeten! De lamsvacht is elders op de website ook verkrijgbaar in roze. Afmetingen: 50x90 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
905000.5
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :79200010