Herbruikbare Go koffiemok - Persimmon

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK245

Als je weet dat er elke dag over 1,6 miljoen koffiebekers worden weggegooid is de keuze voor deze bamboe koffiebeker in persimmon écht een keuze voor de planeet, de toekomst van onze kleintjes maar ook eentje voor stijl en gebruiksgemak.

Een prima en duurzaam alternatief voor plastic en wegwerpbekers!

13,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 71814

CollectieNomad
TypeBekers
KleurRood

Move over wegwerpbeker: deze design koffiemok van EKOBO is ontworpen voor jouw warme drank on-the-road in alle stijl te drinken. Gemaakt uit FSC bamboe vezels en afgewerkt met een super coole premium silicone deksel, dat ook perfect dienst doet als onderleggertje voor jouw beker zodat deze mooi op zijn plaats blijft staan. Hoe cool is dat? Of moeten we zeggen hot!?

Verkrijgbaar in verschillende hippe kleurtjes.

Afmetingen: 8 cm diameter x 11,5 cm

Materiaal: biologisch afbreekbare bamboe vezels, afgewerkt met voedselveilige melamine als bindmiddel om de producten steviger te maken - BPA, PVC en ftalaten-vrij

Gebruiksadvies: mag in het bovenste rek van de vaatwasser - niet geschikt voor de microgolf - geschikt voor warm en koud eten - voedselveilig - let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8811.50.18
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!