herfstachtig omkeerbaar babymutsje

Staat: Nieuw product

Pigeon

Dit jersey babymutsje is bezaaid met een herfstachtige print.

SOMMIGE MATEN ZIJN VERKRIJGBAAR OP BESTELLING EN HEBBEN EEN LANGERE en LEVERTIJD.

16,75 €

Product niet beschikbaar op dit moment

Add to my wishlist

Dit jersey babymutsje is bezaaid met een herfstachtige print. Het kapje is dubbel gevoerd met bijpassende gestreepte stof en kan ook omgekeerd gedragen worden. Naargelang de outfit van de baby kies je welk motiefje aan de buitenkant moet. Perfect, 2 mutsjes in 1!
Alle producten van Organics for Kids zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chemicaliën vermijden is vooral voor de gevoelige babyhuid heel belangrijk!
Verkrijgbaar in 3 maatjes voor kids van 0 tot 18 maanden en keuze uit twee prints. Wasbaar in de machine op 30°C.

Wegens het ruime Pigeon assortiment, hebben we niet altijd alles op voorraad. Wekelijks worden de voorraden aangevuld en de maximale levertijd voor de items 'op bestelling' is 2 à 3 weken.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Pigeon (vroeger Organics for Kids) ontwikkelt bijzondere, duurzame en doordachte accessoires & gifts uit de mooiste kwaliteit biologisch katoen. Rompertjes, slaappakjes, pyjama’s, dekentjes en mutsjes… allemaal verkrijgbaar in verschillende hippe prints: bloemen, beesten, bollen, stippen, streepjes… felgekleurd en in pasteltinten! Alle artikelen zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chemicaliën vermijden is vooral voor de gevoelige babyhuid heel belangrijk! Naast de mooie designs en het gebruik van biologisch katoen is er meer! Alle producten worden namelijk ‘gewoon’ in Engeland gemaakt en het katoen is geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan.

product referentie :OFK-BON BADGER 0-5m