sticker mural 'arbre' taupe - Fabric Friends

herfstige boom muursticker 'Fabric Friends'

Staat: Nieuw product

KEK Amsterdam

KZ22230

Uit de Fabric Friends collectie van KEK Amsterdam.
Fabric Friends muurstickers zijn schattige silhouette dieren met...

99,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Uit de Fabric Friends collectie van KEK Amsterdam.
Fabric Friends muurstickers zijn schattige silhouette dieren met stippen in boys- en girls-kleuren. Ze maken van elke kinderkamer een fashionable feestje!
De Fabric Friends boom in prachtige herfstkleuren wordt vergezeld door een hertje, een egel, een kat, een konijn en een eekhoorn. En in het vogelhuisje woont de huismus! De muursticker wordt geleverd met 2 metalen haakjes, zo is de boom meteen een prachtige kapstok. Fabric fantastic!!

De muurstickers worden gemaakt van een zeer kwalitatieve matte vinylfolie, zijn bestand tegen water en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. Ze kunnen alleen op harde en vlakke ondergronden geplakt worden zoals deuren, ramen en glad gestucte muren.

Producten op bestelling hebben een levertijd van minimum 3 weken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8814500.35
KEK Amsterdam ontwerpt decoratieve spullen voor in huis vanuit een studio, zoals de naam al doet vermoeden, in hartje Amsterdam. Oprichters Evert, Barabara & Bas bedenken bijzondere producten die anders zijn dan anders… Verrassend, verfrissend en eigenzinnig. Producten met een knipoog, die met ziel en zaligheid ontworpen zijn! Do small things with great love!