Herkenbaar boek - Het boek is bang

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH060

Het boek is bang in het donker en kan niet slapen. We moeten het boek gerust stellen. Dat is niet zo eenvoudig. Maar met jouw hulp en die van de kleine muis, valt het boek uiteindelijk rustig in slaap.

Bang zijn en niet kunnen slapen zijn herkenbare gevoelens voor peuters en kleuters. Bovendien leert het kind met deze reeks zich te verplaatsen in iemands gevoelens door samen met muis het boek actief te helpen. Help jij mee?
 

13,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462914056

Leeftijdvanaf 2 jaar
AuteurEdward van de Vendel
IllustratorVincent Bourgeau
GenrePeuterboeken
ThemaGevoelens

Het herkenbare verhaal van Het boek is bang komt uit de sterke reeks over herkenbare gevoelens bij peuters. Dit boek ondersteunt de ontwikkeling van het empathisch vermogen en helpt misschien jouw kindje om zijn angst voor het donker te overwinnen.

Auteur: Cédric Ramadier
Illustrator: Vincent Bourgeau
Afwerking: kartonboek
Aantal pagina's: 20
Formaat: 24 x 18,5 cm
ISBN: 9789462914056

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.52410.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.