Herkenbaar prentenboek - Een bril voor poes

Staat: Nieuw product

Clavis

KZ25414

 

Uit de dierenplein-serie van Clavis.Welkom op het dierenplein! Hier leven en spelen alle dieren samen. Poes, Muis, Aap, Giraf, Konijn...

 

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 2,5 jaar
AuteurJudith Koppens
IllustratorEline van Lindenhuizen
GenrePrentenboek
ThemaDieren

 

Uit de dierenplein-serie van Clavis.Welkom op het dierenplein! Hier leven en spelen alle dieren samen. Poes, Muis, Aap, Giraf, Konijn en Hond zijn zes allerbeste vrienden. Ze wonen elk in hun eigen huisje, en ze maken samen heel veel plezier. Het dierenplein staat voor vrolijkheid, maar ook voor samen zijn en elkaar helpen. Kom jij ook spelen?

Poes gaat met mama naar de opticien. Ze ziet niet zo goed en moet een bril. Met een bril ziet ze alles veel beter! Maar dan merkt Poes dat ze de enige is op het dierenpleintje met een bril... Aap, Hond en Muis vinden de nieuwe bril van Poes wel mooi. Maar Poes zelf moet er nog een beetje aan wennen. Gelukkig kunnen haar vriendjes haar op geheel eigen wijze helpen...

Het dierenplein - Een bril voor Poes is een grappig en herkenbaar boek over het eerste brilletje. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de emoties van het kind als thema.

Auteur: Judith Koppens
Illustrator: Eline van Lindenhuizen
ISBN: 9789044823974

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.522.500.35
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.