Het boek van het leven - Over bolle buiken, bonenbaby's en kraamfeesten

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN090

In maart verscheen het prachtige Het boek van het leven, vol boeiende verhalen en weetjes over bevruchting, zwangerschap, geboorte, naamgeving, en nog veel meer.

Auteur Floortje Zwigtman maakte een niet-alledaags boek over bolle buiken, bonenbaby’s en kraamfeesten. Het boek is met een vlotte pen geschreven - tegelijk informatief en verhalend - vol verrassende weetjes uit verschillende landen. En het verhaal over kinderen maken en kinderen krijgen zoals het is in een heel fijne, directe schrijfstijl en wordt het wonder van het leven in dit boek heel goed uitgelegd.

25,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789401452694

Wist je dat kinderen die graag een broertje of een zusje wilden vroeger kikkers gingen vangen? Een lekker hapje om de ooievaar mee te lokken. Wist je dat sommige ouders hun ongeboren kind naar Mozart laten luisteren, in de hoop dat het daar slimmer van wordt? Maar dat daar helemaal geen bewijs voor is? En wist je dat sommige mannen in Zuid-India na de bevalling van hun vrouw zélf in het kraambed kruipen om met veel gepuf, gekerm en gekreun de bevalling nog eens over te doen? Leer alles over bonenbaby's, bollenbuikenfeesten en wikkelkinderen.

 

Auteur: Floortje Zwigtman
Illustrator: Sassefras De Bruyn
Afwerking: Hardback
Aantal pagina's: 176
Afmetingen: 290 x 240 mm
EAN: 9789401452694
Nur-code: Wereldoriëntatie, landen, volkeren (< 12 jaar)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
291.5240.95
Lannoo Kind &amp; Jeugd - &nbsp; Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.