NULL

het liedjesboek met CD van mevrouw De Poes

Staat: Nieuw product

Kapitein Winokio

KZ20830

Mevrouw de Poes is de beste vriendin van Kapitein Winokio. Ze woont, samen met de muziekmatrozen, aan boord van de Bombardon, de notenboot van de...

22,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Mevrouw de Poes is de beste vriendin van Kapitein Winokio. Ze woont, samen met de muziekmatrozen, aan boord van de Bombardon, de notenboot van de Kapitein. Overdag beleven ze spannende avonturen en spelen ze muziek! Als de avond valt, zingt Mevrouw de Poes een zacht liedje en wiegt zo de hele bemanning in slaap.

Dit boek+cd verzamelt de fijnste liedjes van Mevrouw de Poes. Je komt ook alles te weten over haar leven als muzikale poes: hoe ze haar snoet en kledij aanpast voor het podium, wat haar vreemde gewoontes zijn en waar ze een hekel aan heeft. Met de doe-pagina’s kunnen de kleine kampioenen zelf aan de slag want in elk van ons zit een kleine Mevrouw de Poes verscholen!

Dit boek+cd is ideaal voor kleine snoezepoezen vanaf 2 jaar.

Kijk alvast naar het filmpje van Op een tak.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Kapitein Winokio - Muzikant en producer Winok Seresia ergerde zich een tijd lang aan het overaanbod hapklare en snel vervliegende kinderpop. Die ergernis zette hij om in een positief project.In 2004 startte hij zijn missie als ‘Kapitein Winokio’. Hij ging op zoek naar oude Vlaamse en Nederlandse kinderliedjes als Ikkeltje Kramikkeltje, Kortjakje en Roodkapje. Stuk voor stuk pareltjes, muzikaal erfgoed, doorgegeven van generatie op generatie. Hij viste en friste ze op. Later volgden ook eigen composities.De Kapitein wil appelleren aan de ontembare levenslust en weelderige verbeeldingskracht van kinderen. Tegelijkertijd wil hij het kind in elk van ons weer doen ontwaken. Zo weet Kapitein Winokio elke generatie aan te spreken: kinderen, hun ouders en zelfs hun grootouders. Kinderen weten waarom.