hilarisch gezelschapsspel 'Vliegenfestijn'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24832

Gezelschapsspelen van HABA (136)

Bzzz, hier vliegen de vieze vliegen rond! Overal liggen verleidelijke landingspunten, maar ze hebben het allemaal gemunt op de 'geurige' bruine...

17,95 €

Add to my wishlist

Bzzz, hier vliegen de vieze vliegen rond! Overal liggen verleidelijke landingspunten, maar ze hebben het allemaal gemunt op de 'geurige' bruine smulhoop. Alleen als je de kaarten slim neerlegt, kun je met jouw eigen vliegen snel opschieten. Maar pas goed op want niemand is veilig voor de kaart met de vliegenmepper en menige vlieg moet vlak voor de finish weer terug af.

Een spannend vliegenspel voor kids vanaf 6 jaar. Geschikt voor 2-4 spelers.
Speelduur: 15-20 minuten.


Leeftijdvanaf 6 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222200.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300304

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en thema's