jeu 'Monster Propre'

hilarisch graai- en grijpspel 'Monsterwas'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ23119

Monsterwas is een hilarisch graai- en grijpspel voor jong en oud! In de monsterwaskeuken is het een vrolijke boel. Er wordt geschrobd,...

9,95 €

Add to my wishlist

Monsterwas is een hilarisch graai- en grijpspel voor jong en oud! In de monsterwaskeuken is het een vrolijke boel. Er wordt geschrobd, gespat en geplensd dat het een lieve lust is! Enkel de snelste slaagt erin om zijn weg te vinden in de chaos. Wie kan op het einde de meeste gouden wasknijpers verzamelen? Komt in een leuke metalen doos.Voor kids vanaf 7 jaar, 2-5 spelers.

Inhoud: 48 monsterkaartjes, 52 wasknijpers, 1 elastische waslijn en 1 handleiding.


Leeftijdvanaf 7 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1522150.83
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301380