Hilarisch voorleesboek - Het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal over de dino's

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA013

Dinomania bij de Kleine Zebra (260)

Voor nieuwsgierige lezers, grote en kleine fans van dino's, voor thuis en op school. Dit leuk prentenboek neemt je mee naar de wondere wereld der dinosauriërs.

Wist je dat: kippen af stammen van dino's? Dit is een verhaal over een kip, maar geen doodgewone kip. Een echte dino. De Gallus gallus domesticus, jawel. En deze doodgewone kip - pardon - deze dino weet alles over zijn fascinerende soortgenoten. Dat zal hij je snel bewijzen!

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044832310

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurGuido van Genechten
IllustratorGuido van Genechten
GenrePrentenboek
ThemaDieren

Een hilarische rondleiding door het dino-rijk met een originele invalshoek. Prentenboek vol grote prenten en leuke details om elke keer weer te ontdekken. Voor iedereen van 4 tot 250 miljoen jaar oud. Een parel van een boek van besteller auteur Guido van Genechten.

Auteur: Guido van Genechten
Afwerking: hardcover
Thema's: dino's, dieren, fantasie
Pagina's: 26
Formaat: 33,2 x 24,2 x 1,1 cm
Leeftijd: 4 jaar
Verschijningsdatum: maart 2018
Uitgeverij: Clavis
 
Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op kindermaat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.250.340.54
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.
Collectie Dinomania bij de Kleine Zebra
Inspiratie en stories