NULL

hilarische 'Magic Party' fotostand

Staat: Nieuw product

Talking Tables

KZ24771

Uit de Magic Party collectie van talking tables.
Ben je een echt showbeest op zoek naar een themafeest? Dan zorgt de ...

10,75 €

Add to my wishlist

Uit de Magic Party collectie van talking tables.
Ben je een echt showbeest op zoek naar een themafeest? Dan zorgt de Magic Party collectie van talking tables voor het spektakel tijdens jouw show. Zo verrassen de goochelaar en zijn konijn de gasten met ongeziene goocheltrucs!
Met de Magic Party fotostand kan je de onvergetelijke momenten van jouw magisch feest vastleggen. De 'photo booth' bevat een kader (42x30 cm) en 27 magische items om je te verkleden als goochelaar of konijn. Tip: combineer de Magic Party fotostand met dito feestartikelen en tableware.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4229.700.35
Talking Tables werd opgericht door Clare Harris in 1999, net op tijd voor de Millennium viering. Een jaar later kwam Mark McCormack bij het bedrijf. Talking Tables begon met slechts 8 producten, vandaag zijn dat er meer dan 350. Talking Tables ontwerpt al haar producten helemaal zelf, met een vleugje stijl en humor vieren ze het leven. De bedrijfsnaam verwijst naar de producten die je tafel laten praten, zo kan iedere gast, van oma tot een oude vriend, zich ontspannen en welkom voelen aan jouw tafel!