hip en kleurig douchegordijn

hip en kleurig douchegordijn

Staat: Nieuw product

Ferm Living

KZ15352

Dit vrolijk douchegordijn geeft je niet alleen privacy in de badkamer, maar fleurt ook meteen heel het vertrek op. Het gordijn heeft bovenaan...

69,00 €

Add to my wishlist

Dit vrolijk douchegordijn geeft je niet alleen privacy in de badkamer, maar fleurt ook meteen heel het vertrek op. Het gordijn heeft bovenaan uitsparingen met metalen ringen. Inclusief 8 metalen haakjes. Materiaal: 100% katoen met acryl coating. 100% waterbestendig!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16020000.6
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.