Hip haarlintje Organic Velours - Retroblauw

Staat: Nieuw product

Mundo melocotón

MMC377

siska x mundomelocotón (49)

Lekker zacht organisch katoen en afgewerkt - hoe kan het ook anders - met een subtiel geborduurd rood hartje, net zoals de rest van deze exclusieve collab collectie met Siska Schoeters.

Deze hippe haarband is een fijn accessoire dat je outfit echt af kan maken - of je nu naar een feestje trekt of gezellig thuis blijft. Dit velouren haarlintje is dan ook voorbestemd om je nieuwe favoriet te worden.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3904

CollectieSiska x mundo melocotón
TypeHaarbanden
KleurBlauw

Retroblauw haarlintje met strik in organisch velours uit de Siska Schoeters ♥ mundo melocotón collectie. Perfect te combineren met de sweaters in velours en heerlijke high winter pyjama's uit dezelfde collectie. Ook beschikbaar in andere kleurtjes.

Maten: one size - aanpasbaar aan het hoofd (totale lengte van het lintje ongeveer 80 c

Materiaal: organisch velours katoen

_

mundo melocotón lanceert in 2019 een exclusieve collab collectie met presentatrice Siska Schoeters. Siska, zelf ook mama, ontwierp samen met Dauwke, ontwerpster van mundo melocotón, een unieke voor jongens en meisjes van 0 tot 8 jaar én voor mama’s! Het is resultaat is een mix van stoere basics - zoals we gewoon zijn van dit Belgisch merk – gecombineerd met speelse en veelzijdige stuks die helemaal van het moment zijn en je zowel tegen het einde van de zomer als tijdens de koudere maanden met trots en plezier kan dragen. Alles kan je perfect met elkaar combineren of aanvullen. Je kan de kleuren sober houden of eens lekker gek doen. Mede-ontwerpster Siska zocht naar stukken die zowel de ouders als kinderen aanspreken: het resultaat is een sympathieke collectie, waar zowel het publiek van mundo melocotón als van Siska aan hun trekken zullen komen. En alles is gemaakt om lekker lang mee te gaan.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
mundo melocotón - is jong en nieuw, opgericht met héél veel zin en energie, en maakt veilige en oerdegelijke artikelen die tot de verbeelding spreken van baby's, kinderen en ouders.
Collectie siska x mundomelocotón
Inspiratie en stories