krukje pure metaal - old grey

Hip metalen pure krukje - old grey

Staat: Nieuw product

Kidsdepot

COM004

Stoer metalen krukje met een mooie vintage look! Leuk om erbij te pakken als je bezoek hebt, om elke dag aan de ontbijttafel te zitten of aan de bureau in de kinderkamer.

39,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Grijze metalen kruk van KidsDepot, lleuk voor bij je bureau, als nachttafeltje of aan de keukentafel. Helemaal hip voor in elk modern interieur en verkrijgbaar in verschillende, allemaal even toffe kleuren.

Afmetingen: 30 x 30 x 45 cm

Kleur: old grey

Materiaal: metaal

Echt hippe kinderkamer accessoires vind je bij Kidsdepot, met dit frisse merk uit Nederlands creëer je moeiteloos een eigen look voor je kinderkamer, speelkamer of woonkamer. Van het tapijt op de vloer, de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box tot het wandrek boven de speeltafel: KidsDepot heeft het allemaal!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.290.440.292.75
KidsDepot - Echt hippe woonaccessoires vind je bij Kidsdepot , met dit frisse merk uit Nederlands creëer je moeiteloos een unieke look voor de kinder-, speel- of woonkamer. Of je nu gaat voor een industriële of mooie naturel kamer, met KidsDepot maak je het plaatje helemaal compleet. Van het tapijt op de vloer, de lamp aan het plafond en de opbergers onder het bureau, het boxkleed in de box, het wandrek boven de speeltafel tot een pluche dierenkop aan de muur: KidsDepot heeft het allemaal!

product referentie :20010104