zwart katoenen opbergmandje

Hip zwart katoenen opbergmandje

Staat: Nieuw product

Bloomingville

BLV030

MINI Bloomingville (197)

Bloomingville presenteert in haar nieuwste collectie weer een paar topstukken die je interieur een unieke look geven, zoals dit prachtig zwarte opbergmandje.

Klein van formaat en stoer tegelijk maar vooral heel handig om kleine rondslingerende spulletjes handig in te bewaren.

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Dit topstuk, een zwart opbergmandje met witte vinkjesprint, komt uit de mini-collectie van het Deense merk Bloomingville.

Afmetingen: Ø 15 x H 15 cm

Materiaal: 50% katoen, 50% polyester

Bloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Het merk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen, op een verrassende manier, een frisse wind door onze huizen te laten waaien.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.150.040.150.86
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :90183030

Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories