zwart rekje - north

Hip zwart rekje - north

Staat: Nieuw product

Bloomingville

BLV014

MINI Bloomingville (206)

Lekker handig en het staat ook leuk aan elke muur. De strakke lijnen en mix van materialen maken dit Bloomingville wandrek stijlvol en modern.

Ideaal om je favoriete spulletjes op uit te stallen of gebruik dit leuke rek gewoon in de keuken. Het komt vast heel goed van pas!

41,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Zwart rek met 2 plankjes van Bloomingville, je kan zelf kiezen op welke hoogte je ze bevestigd. Ideaal om iets uit te stallen of wat meer orde in de kamer te brengen. Vooral als je niet zo groot woont want dit wandrek is lekker compact. Elke plank kan maximum 5 kg dragen.

Afmetingen: 65 x 50 x 15 cm

Materiaal: zwart metalen frame met 2 planken uit MDF

Bloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Het merk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen, op een verrassende manier, een frisse wind door onze huizen te laten waaien.


SamenstellingenHout
KleurZwart
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.690.180.082.55
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :12408888

Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories