Hippe beker Favourite Cups - Hello

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE030

Van gang tot slaapkamer deze HELLO beker staat mooi in elk interieur en zorgt voor een stijlvolle toets. Mix en match met andere Design Letter potjes, deze gekleurde Favourite Cups zorgen voor een fijn contrast met de monochrome bekers.

Dankzij de quotes en leuke woorden maak je echt een statement. Deze porseleinen beker is tijdloos en past in elk huis, in elke kamer. Een perfect geschenk voor iedereen.

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 10204100HELLO

CollectieFavourite Cups
TypeBekers
KleurZwart

Uit de Favourite Cups reeks van Design Letters: de zwarte porseleinen beker met het woord HELLO in witte letters en matte finish. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende woorden, ideaal design object om je interieur af te maken.

Leuke accessoires apart verkrijgbaar: kandelaar insert, houten deksels in verschillende kleuren.

Lettertype: Arne Jacobsen’s Vintage ABC.

Afmetingen: 8,5 x 8 cm

Materiaal: ivoor porselein, letters in lasergravure

___

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111