bar à fast-food Ricky & Daisy

hippe fast food bar 'Ricky & Daisy'

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ19881

Bij 'Ricky & Daisy' vind je de beste hamburgers van de stad! Maak een heerlijke menu met een homemade hamburger, frietjes, een Djecola en Djekup!...

28,40 €

Add to my wishlist

Bij 'Ricky & Daisy' vind je de beste hamburgers van de stad! Maak een heerlijke menu met een homemade hamburger, frietjes, een Djecola en Djekup! Met menukaart. Zet het deksel van de doos rechtop en stal al het lekkers uit! In een mum van tijd staat de 'Ricky & Daisy' fast food bar recht. Voor kleine koks vanaf 4 jaar.

'Ricky & Daisy' brengt uren rollenspelplezier. Laat de fantasie van kinderen de vrije loop. Zo gaan ze helemaal op in een rollenspel met elkaar of met de ouder en dat bevordert de sociale vaardigheden. Materiaal: hout.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
29.224.47.60.881
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!

product referentie :DJ06635