fauteuil design 'baby ball chair' vert fluo

hippe flashy groene kinder design stoel

Staat: Nieuw product

XLBoom

KZ14773

In de tuin, in de kinderkamer of gewoon in de woonkamer. Deze snoezige ‘Baby Ball Chair’ geeft een strakke, hippe look aan elke ruimte. De stoel...

145,00 €

87,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

In de tuin, in de kinderkamer of gewoon in de woonkamer. Deze snoezige ‘Baby Ball Chair’ geeft een strakke, hippe look aan elke ruimte. De stoel wordt gemaakt uit gerecycleerd ABS en gekleurd met lak van hoge kwaliteit. Hierdoor kan je je stoel zowel binnen als buiten gebruiken. ABS bestaat uit 100% gerecycleerd materiaal, je Baby Ball Chair is dus verantwoord ecologisch design.
Buiten maak je van de Baby Ball Chair een echte eyecatcher. Wees gerust, de stoel doorstaat regen én wind.
Verplaats de Baby Ball Chair ook eens naar de woon-, speelkamer en geef zo een instant nieuwe look aan de ruimte.

De Baby Ball Chair is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren, dus leuk om onderling te combineren!Afmetingen: zithoogte 23cm Ø 42cm, gewicht 3k.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4235233
XLBoom - Toen Finn Stone uit Londen de Ball Chair ontwierp, werd het beschouwd als een vernuftig ontwerp, maar met de hulp en expertise van XLBoom werd het ook een commercieel succes. Deze moderne stoel is gemaakt uit gerecycleerd ABS en in samenwerking met Dupont CoatingSolutions werd er een coating ontwikkeld van hoogstaande kwaliteit. Door het gebruik van deze hoogwaardige materialen kan de stoel zowel binnen als buiten gebruikt worden.