Hippe folkgitaar met mooie illustraties

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ12956

Vilac & Nathalie Lété (6)

Vrolijke hippies jammen er op los met deze houten folkgitaar! Stimuleert het muzikale gevoel van je kids, ideaal om die eerste hits te...

23,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8609

CollectieVilac Imitation
TypeSnaarinstrumenten
Leeftijdvanaf 3 jaar
Vrolijke hippies jammen er op los met deze houten folkgitaar! Stimuleert het muzikale gevoel van je kids, ideaal om die eerste hits te componeren. Met 6 snaren. Met wondermooie illustraties van Nathalie Lété. Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
542180.35
  • Door Francois R.
  •  de 27/12/2019
Net zoals we ze verwachte ons kleinkind was in de wolken . Mooie en een pracht van afwerking
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!
Collectie Vilac & Nathalie Lété
Inspiratie en stories