hoes voedingskussen - polly

Hippe hoes voedingskussen - polly

Staat: Nieuw product

Mundo melocotón

MMC040

Polly, the organic collection (19)

Hou je ook zo van je voedingskussen? Het wordt alleen maar zachter en leuker als je er deze hippe hoes uit de Polly Collectie van Mundo Melocotón omheen doet.

Topstuk voor jezelf en je kleintje.

37,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Deze gestipte hoes voor het voedingskussen is een stijlvolle toevoeging aan je babyuitzet, past perfect bij je eigen interieur en is toch lekker, aangenaam zacht. De organische Polly-collectie van Mundo Melocotón zit er vol van. De mooie zachte basics zijn unisex en je kan ze naar hartenlust zelf combineren.

Materiaal: 100% organisch katoen

Wasadvies: wassen op 30°C, niet geschikt voor de droogkast, strijken mag.

Mundo Melocotón is een Belgisch merk vol stijlvolle basics in prachtige kleuren, gemaakt in soepele stoffen van topkwaliteit en met een hoog knuffelgehalte waar baby's en peuters (maar ook hun ouders) instant blij van worden.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.180.050.160.293
mundo melocotón is een Belgisch merk vol stijlvolle basics in prachtige kleuren, gemaakt in soepele stoffen van topkwaliteit en met een hoog knuffelgehalte waar baby's en peuters (maar ook hun ouders) instant blij van worden. Recent voegde ze ook een lijn organisch gebreid - en tetra katoen aan hun collectie in diepe kleuren. Echte babymusthaves voor stijlvolle ouders en schattige kleintjes.

product referentie :2995

Collectie Polly, the organic collection
Inspiratie en stories