cintre coloré

hippe kledinghanger uit ijzerdraad

Staat: Nieuw product

Nordal

Met deze bonte kleerhanger breng je wat kleur in je kleerkast. Hoe organiseer jij je spullen? Jurkjes op de roze hangers en truitjes op de...

3,50 €

Add to my wishlist

Met deze bonte kleerhanger breng je wat kleur in je kleerkast. Hoe organiseer jij je spullen? Jurkjes op de roze hangers en truitjes op de turquoise? Erg leuk om een heleboel kleurtjes door elkaar in je kast te hangen! Materiaal: ijzer. Keuze uit 4 hippe kleuren.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
40223.50.35
Nordal is een Deens familiebedrijf, waarbij de sleutelwoorden ‘spannend’ en ‘functioneel’ design voor het huis zijn. In het Nordal team zitten een heleboel ontwerpers met een niet aflatende gevoel voor stijl en ervaren inkopers die elke keer opnieuw zorgen voor een spannende Nordal collectie. Nordal begon met oude, shabby chique meubels uit India, maar sindsdien is er veel veranderd. Het oude meubilair is vervangen door nieuwe, kwaliteitsvolle ontwerpen in een designer jasje. Bij Nordal, wordt er een erg groot deel van de producten zelf ontworpen en daarna vervaardigd in het Verre Oosten in goed omstandigheden. Dit alles geeft ons een unieke collectie met de beste mix van uitgebreide kennis én gevoel voor design.

product referentie :4731