Hippe melamine bowl Zoo - haai

Hippe melamine bowl Zoo - haai

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ10190/l

Zeg hi tegen deze SkipHop Haai! Hij maakt elke maaltijd leuker en zorgt voor extra entertainment tijdens het ontbijt, vieruurtje of avondeten. Deze SkipHop kom past perfect bij de rest van de Zoo-collectie, kijk ook eens naar het handige bestek of de grotere matching bordjes.

5,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252118

Maak van elke maaltijd Zoo tijd met het vrolijk servies van Skip*Hop! Je kleintje zal smullen uit z'n eigen eetkom, die je leuk kan matchen met een bijpassend bordje of bestek. Felle kleuren en een leuke dierensnoet maken de maaltijd extra leuk voor jong én oud!

Afmetingen: 14 x 3,8 cm

Materiaal: 100% duurzaam melamine, BPA-vrij.

Wasadvies: geschikt voor het bovenste rek van de vaatwasser

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!