Hippe omkeerbare bandana slab met vogeltjes

Staat: Nieuw product

Pigeon

Praktische omkeerbare bandana slab in een vrolijke silhouette-print met vogeltjes om er ook tijdens het eten modieus bij te zitten.

13,60 €

4,08 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BIRLAVM

Praktische omkeerbare bandana slab in een vrolijke silhouette-print met vogeltjes om er ook tijdens het eten modieus bij te zitten. De achterkant van de slab heeft een bijpassende streepjesprint en kan omgekeerd gedragen worden.
Alle producten van Organics for Kids zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chemicaliën vermijden is vooral voor de gevoelige babyhuid heel belangrijk!
Verkrijgbaar in 4 kleurencombinaties. Wasbaar in de machine op 30°C.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
301900.22
Pigeon (vroeger Organics for Kids) ontwikkelt bijzondere, duurzame en doordachte accessoires & gifts uit de mooiste kwaliteit biologisch katoen. Rompertjes, slaappakjes, pyjama’s, dekentjes en mutsjes… allemaal verkrijgbaar in verschillende hippe prints: bloemen, beesten, bollen, stippen, streepjes. Allemaal felgekleurd en in pasteltinten! Alle artikelen zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chemicaliën vermijden is vooral voor de gevoelige babyhuid heel belangrijk! Naast de mooie designs en het gebruik van biologisch katoen is er meer! Alle producten worden namelijk ‘gewoon’ in Engeland gemaakt en het katoen is geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan.