Hippe Roodkapje schooltas A5

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL061

Lilliputiens: On the Move (36)

Zeg Roodkapje waar ga je heen? Vanaf nu is Roodkapje je metgezel naar de kleuterschool!

Deze kleutertas met ritssluiting en magnetische flap heeft een groot vak binnenin en een vak met ritssluiting vooraan. Groot genoeg voor een lunchpakket, drinkfles, schriftje of kaftje en eventueel nog een knuffel. Met verstelbare schouderbanden en een handige lus om je tas op te hangen.

39,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 84407

Breng wat magie in de eerste schooljaren van je kindje met deze boekentas van Roodkapje. Dit kleurrijke, comfortabele en gemakkelijk regelbare tasje zorgt voor sprookjesachtige schooldagen!

Formaat: 28 x 23 x 11 cm.
Materiaal: 100% polyester.
Schoonmaken met een vochtige doek.

Lilliputiens' betoverende Reiscollectie maakt van elk uitstapje een heel bijzondere belevenis! De stijlvolle collectie heeft een gedurfd design en omvat talrijke accessoires, gemaakt van sterke, vernieuwende materialen. Zo wordt elk uitje nog leuker! Laat je kleintje vergezellen door de stoere Marius de neushoorn, plezier maken met Roodkapje, guitige avonturen beleven met waaghals Georges de maki of de stijlvolle Louise de eenhoorn. Ze zorgen allemaal voor leuke avonturen en streelzacht comfort.

Alle (school)tassen uit de Lilliputiens On the Move collectie zijn waterbestendig, hebben verstelbare riempjes en een lus om je tas aan de kapstok te hangen. Ook heeft elke tas de mogelijkheid om de gegevens van de eigenaar te noteren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1028260.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: On the Move
Inspiratie en stories